Spil Stedet » Platform Spil » Donkey Kong
7.6 / 10 - 2002

Donkey Kong

Donkey Kong optrådte første gang på gaming scenen i de tidlige firsere hos Nintendo. Det blev en kæmpe succes og Donkey Kong er stadig en af de mest populære Nintendo figurer. Med disse spil kan du genopleve gamle dage, eller bare spille nogle nye, originale spil med den elskede abe!

Er du klar til at redde prinsessen? Tjek alle de store Donkey Kong Flash spil , vi har at tilbyde ud. Fra spil, der forbliver tro mod den oprindelige klassiske til variationer over samme tema, vi har spil for alle slags gamere. Retro gaming er cool uanset din alder. Og med disse Flash Donkey Kong spil, kan du redde prinsessen ved at hoppe tønder og klatring stiger, så længe du ønsker.

Det store spørgsmål er, om du vil være i stand til at komme til sidste bane i nogle af disse Donkey Kong videospil. Et af de bedste steder at starte er at spille Donkey Kong. Banana Barrage eller endda Donkey Kong 2. De er alle gode spil, der vil give dig al den spænding som i den oprindelige Donkey Kong klassiker, men blande det lidt op, så du bliver udfordret. Vi advarer om, at nogle af Flash Donkey Kong spil, vi har bliver virkelig svære mod slutningen. Du vil måske ikke være i stand til at gennemføre alle niveauerne på nogle af dem. Du er velkommen til at prøve, men du skal have meget koordination og være i stand til at bearbejde information hurtigt for at overleve og points ind på samme tid. For at se, om du har hvad der er brug for, skal du begynde at spille i dag.