Spil Stedet » Børnespil » Dora Spil
7.8 / 10 - 3977

Dora Spil

Alle elsker Dora the Explorer.Denne lille modige pige tager på de vildeste eventyr, imens hun lærer dig alt muligt forskelligt. Nu kan du tage på eventyr med Dora!

Tag et kig på kortet! For fans af Dora the Explorer, har vi et stort udvalg af de bedste Dora Flash spil online. Det bedste er, at du kan spille dem, når du ønsker gratis. For børn, der elsker ​personerne i dette populære børneprogram, er vi sikre på at have et spil, du vil holde af. For et simpelt puslespil, der vil holde børnene underholdt og have det sjovt, tage et kig på Dora Mix Up. Med stor kunst fra Dora showet - inklusive Doras venner - det er et fantastisk video spil for mindre børn. Som med andre spil i denne sektion, kan du spille dette online gratis.
I Dora Strawberry World, kan børnene hjælpe Dora ned at samle jordbær. Hvert niveau har en særlig frugt, børnene kan kigge efter og forsøge at finde i tide. At få alle bærene tillader spilleren at komme til det næste niveau. Spillet bliver sværere, men det er aldrig for svært for mindre børn. For lidt racing sjov, prøv Dora Friends Offroad. Dette er et off-road racing spil, features Dora og hendes venner. Kørslen er sjov, men vi tror, ​​at alle børn vil kunne lide, at Dora er med i spillet. Uansete, er det et af de bedste Flash Dora spil, vi har.