Spil Stedet » Færdighedsspil » Drawing Games
8.2 / 10 - 1702

Drawing Games

De her tegnespil udfordrer dig til at klare dig gennem en bane, ved at tegne linjer for at sætte handlinger i gang. Du skal måske smide noget ved at tegne en linje, eller skære gennem isen med en linje for at frigøre en lille viking. Lyder det som sjov? Det er det!

Kan du lide at tegne og lave kruseduller? Nu kan du gøre det online uden at spilde papir med vores samling af Flash tegning spil. Fra simple til avancerede, har vi noget for alle slags kunstnere. Nogle af de titler er bare kunst programmer, som lader dig skabe kunstværker, mens andre integrerer tegnefærdigheder i et sjovt spil. Hvis du ønsker at vide, hvad vi mener, skal du bare spille et af spillene på denne side.
Ice Breaker 2 er et godt eksempel på, hvad der er tilgængeligt i denne kategori. I dette Flash tegning spil, skal du skære isen ved at trække linjer gennem det. Dette vil lade dig befri vikingerne, som giver dig point. For den højeste score, kan du prøve at befri Vikingerne i færrest antal træk muligt. Jo mere du spiller, jo mere vil du ønske at fortsætte med at spille. To andre populære tegne spil du kan spille online, er Mechanism 2 og Mechanism 3. De er begge en sjove og kan holde dig underholdt og beskæftiget i timevis ad gangen. Til alle der kan lide at bruge deres hjerne og ønsker et tur-baseret spil, der omfatter at tegne streger og mere, har du fundet den bedste hjemmeside på hele internettet.