Spil Stedet » Bilspil » Drift
8 / 10 - 483

Drift

De her drifting spil er ikke for svage sjæle. Med ekstremt skarpe kurver og høj hastighed bliver du altid nødt til at præstere dit bedste. Har du stålnerverne for at drifte din vej til målstregen og blive den ultimative drift-racer?

Kan du huske Tokyo Drift filmen? Hvis du elsker at se biler drifte og slide fra side til side en række forskellige steder, kommer du til at nyde vores samling af Flash Drifting spil. Du kan vælge mellem en række forskellige køretøjer, afhængigt af hvilket spil du starter med. De er alle gratis at spille online, så hvis du starter med et og ikke kan lide det så meget, kan du gå videre til det næste.
Vi tog os god tid til at finde de bedste bil drifting Flash spil på nettet. Nogle er baseret på en bestemt populær film-serie - Fast and Furious - mens andre er baseret på populære platform spil - Need for Speed ​​- men vi har også et væld af spil, der er originale, spændende og sjove. Uanset hvad du vælger, tror vi at ​​du kommer til at nyde at forbedre dine drivende færdigheder. Et af de mere populære drift videospil, vi har i øjeblikket, kaldes Drifting 2. Hvis det ikke lyder interessant, kan du også prøve Donut Drift eller Thump. De vil give dig din dosis af drifting biler til rack at samle point med stil og teknik. At køre biler på denne måde i det virkelige liv kan være farligt, men du kan opfylde dit ønske om at køre hurtigt og udføre tricks med nogen af ​​de videospil på denne side.