Spil Stedet » Simulationsspil » Virksomhedsspil » Ejendomsmæglerspil
8.3 / 10 - 1032

Ejendomsmæglerspil

Lad ikke navnet af ejendomsmægler skræmme dig væk. Selvfølgelig har vi nogle spil med meget dybde men vi har også spil som er meget sjove for begyndere. Tilsammen er disse spil meget sjove, men også informative!

Vi har nogle af de bedste ejendoms mægler Flash spil tilgængelige at spille online gratis. Der er noget for enhver smag i denne kategori. Uanset om du vil have noget langsomt og enkelt uden en masse muligheder, eller du vil have noget mere involveret og i dybden, vil du være tilfreds med et eller flere af videospillene i dette afsnit. Du skal få huse til at få overskud for at kunne få store palæ på bakken, du ønsker i Mansion Impossible. Dette ejendoms simulation er let at lære, men det er lidt sværere at mestre. Når du kender de grundlæggende regler, og hvordan spillet fungerer, vil kunne se om du har hvad der skal til for at blive en ejendoms mogul.

I Jane's Ejendomme, skal du købe jord og derefter bygge på det, så du kan tjene penge. Det lyder nemt, men som du får flere ejendomme og penge, bliver det sværere at tage sig af alting. Stadigvæk, er dette spil masser af sjov for alle med en interesse i udvikling af ejendomme. Du kan vælge din karakter i Big Bucks. Fra dette punkt handler det om at sælge huse og investere i fast ejendom, så du kan få flest penge. For fans af denne genre af videospil, vil dette være en favorit.