Spil Stedet » Platform Spil » Fancy Pants
8.4 / 10 - 1481

Fancy Pants

Har en superhelts outfit nogensinde generet dig? Nå, men søg ikke længere! Helten i dette spil slår ikke kun alle hans fjender, han har også seje bukser. Glem alt om Superman, Batman og Spiderman, det her er det fede!

LintLint
77%
For fans af platform spil, vil vores samling af Flash Fancy Pants spil give timevis af eventyr og spænding. En kombination en smule af Undgå og løbe, hoppe og løbe, hoppe og skyde, og springe til toppen stil spil med Flash Stickman Games er, er hvad der skal til for at forsøge at beskrive Fancy Pants. Og dette gør stadig ikke spillene retfærdighed.
I den oprindelige Fancy Pants, skal du tage din lille tændstik mand gennem de forskellige niveauer. Disse bliver sværere jo længere i spillet, du kommer. Hvis du er en Fancy Pants champ, vil du kunne komme hele vejen til slutningen af spillet. Det er ikke så svært som det lyder, når du begynder at spille, og vænner dig til styringen og hvordan man bevæger sig rundt. Når du slår det oprindelige spil, vil du måske gerne tjekke Fancy Pants World 2 ud, så du kan fortsætte eventyret. Det sjove stopper ikke med den. Du kan gå videre til at spille Street Jumper, hvis du vil have endnu mere Fancy Pants sjov og eventyr. At lære at lave de bedste spring vil tillade dig at få den højeste score muligt. Kan du blive den bedste i din vennekreds?