Spil Stedet » Færdighedsspil » Filler
9.1 / 10 - 6777

Filler

Med fylderspil handler det hele om hjerne og timing. Du skal regne ud hvilke ting du skal klikke på for at udfylde og hvornår du skal gøre det. Kun hvis du mestrer evnen kan du vinde spillet.

Vores Flash Filler spil handler om timing og at vide, hvordan du bruger din hjerne effektivt. Nogle af dem er simple Farvefyld spil, mens andre tager konceptet videre og give dig en masse forskellige muligheder at vælge. Og hvis du skulle undre dig, så kan du spille disse spil online gratis. Ingen grund til at bruge dine hårdt tjente penge ved at spille denne slags videospil.
Et af de mest populære spil i denne kategori i øjeblikket er Pac-xon. I dette spil, tegner du vægge for at fange spøgelser. Den bedste måde at finde ud af mere er bare at begynde at spille. Når du gennemskuer den grundlæggende styring, kan du arbejde på at øge din score for at se, hvor godt du kan klare dig. Dette spil ser simpelt og nemt ud, men det kan også være udfordrende. To andre Filler Flash spil du kan spille online - Lige nu - er Filler og Grib Land Uanset hvilket et du vælger at starte med, kan du altid komme tilbage og prøve et andet, indtil du finder et, der er perfekt for dig. Vi forstår at der er en masse forskellige slags gamere er derude, derfor bruger vi meget tid på kun at udvælge de bedste Flash spil man kan spille online.
PhitPhit
72%
CutCut
69%