Spil Stedet » Færdighedsspil » Fishy
8.8 / 10 - 2006

Fishy

Du er en fisk i en tank eller åbent vand og du skal prøve at overleve i disse spil. Spis andre fisk eller måske planter, men spis for guds skyld ikke ormen! Der er en god chance for at der en fiskestang i den anden ende!

Har du nogensinde spekuleret på hvordan livet er for en fisk? Nu kan du finde ud af, hvordan det ville være at være et undervandsvæsen, der lever i et akvarium. Nogle af vores Flash fiske spil er simple, mens andre er lidt mere i dybden, og tilbyder en bred vifte af muligheder. Uanset hvilket du vælger, tror vi at, ​​du kommer til at elske disse gratis flash spil, som lader dig opleve livet som en fisk.
I modsætning til vores Fiskespil, skal du i disse ikke forsøger at fange fisk. I stedet kan du finde ud af, hvad det vil sige at have dit akvarium - uden alt det rod og arbejde. Nogle af de fisk, du kan få er virkelig farverige og ser cool ud. I Flash spil Fisket, begynder du som en lille orange fisk. Du skal undgå at blive spist af større fisk og spise mindre fisk, så du kan vokse. Kan du overleve til slutningen af ​​spillet? To andre populære Fiske Flash spil er Qua Fisket og Fisk Spiser Fisk, som er magen til den originale fiske videospil. Uanset hvilket et du bedst kan lide, tror vi at, ​​du kommer til at være "hooked", mens du forsøger at overleve livet i et akvarium eller ude i naturen. Det bedste er, at du kan spille alle vores Flash spil online gratis.