Spil Stedet » Sportsspil » Fiskespil
8.5 / 10 - 6056

Fiskespil

Har du lyst til at fiske, men det er koldt og vådt udenfor? Måske har du ikke din egen båd? Eller måske vil du bare ikke gøre de stakkels fisk fortræd. I hvert tilfælde er det ikke nødvendigt at lede længere. Du behøver nu ikke gå ud og sidde udenfor i timevis på, at en fisk bider på krogen. Nu kan du fiske alt det du vil lige her.

Kan du lide fisk? Hvis du kan, vil du elske vores bedste Flash fiskeri spil. Uanset hvilket du vælger, vil timerne gå, mens du lindrer stress ved at fange alle mulige slags fisk. Nogle af spillene er simulationer, der forsøger at være så nøjagtige som muligt, mens andre kun er sjove og det betyder, at vi har noget for alle slags sports gamere. Det er tid til at smide din linje i søen eller havet og se hvad du kan fange.
Til at begynde med, anbefaler vi Fisker-Sam. Det ser bedragerisk enkelt ud, men dette fiske videospil vanedannende. De første niveauer er forholdsvis lette, så du kan vænne dig til den lette styringsmåde, men som du skrider frem, du vil få brug for at tjene flere og flere penge ved at opfange mindre og hurtigere fisk. Sørg for at undgå den forgiftede fisk, så du ikke mister nogen penge! Du er en sand fisker, hvis du kan klare dette til det sidste niveau. Vi tror også, at du ville kunne lide Harpun Lagune eller Fiskerimester, som er to af de bedste Flash fisker spil, som giver dig mulighed for virkelig at opleve spændingen ved at kaste snørren ud og se, om du kan fange en præmie fisk. De er begge lidt anderledes, men alle kan finde et spil som kan fordrive tiden med virtuelt fiskeri.