Spil Stedet » Puslespil » Flyt blokkene
8.4 / 10 - 149

Flyt blokkene

Disse spil udfordrer dig til at bruge din hjerne til at løse udfordringerne. Flyt på blokkene for at nå dit mål. Alle disse spil har en unik karakter og stil, så sørg for at prøve dem alle!

Flytning af blokke lyder nemt, men det kan være frustrerende svært - eller sjovt, afhængigt af din definition på sjov. For nogle mennesker er Block Moving spil en fantastisk måde at fordrive tiden og give hjernen lidt motion. Udgangspunktet er enkelt - flyt blokke rundt, indtil du når dit mål og klarer det niveau. Problemet er niveauerne har en tendens til at blive mere og mere svære, som du skrider frem.
Stoneage Enigma er et godt Block Moving spil. Alt du skal gøre er at skubbe stenene på de røde firkanter. Lyder nemt, ikke? Nå, skal de første niveauer, ikke give dig nogen problemer, men du kan have problemer med at følge med og færdiggøre de senere levels. Alligevel er det et af ​​de bedre Block Moving spil. Hvis det ikke passer til din smag, kan du prøve Silver Sphere eller Cover Orange 2, som begge vil underholde dig i timevis. Disse tankespil og gåder er ikke umulige, men de kan virke sådan, når du først begynder at spille. Hvis du er god nok, kan du være i stand til at få dit navn på en af ​​Block Flytning toppen scoring ranglisterne. Det er ikke så nemt som det lyder, fordi der er en masse gode spillerem, som spiller disse spil.
BlocBloc
82%
RlaxRlax
80%
ZebaZeba
79%