Spil Stedet » Action Spil » Skydespil » Forsvar Basen
9 / 10 - 2922

Forsvar Basen

Forsvar basen mod en endeløs strøm af angribere. Brug de rigtige strategier til at slå fjender, som ønsker at jævne din base med jorden, tilbage. Med disse action-fyldte spil kan du bruge timer på at udvikle den bedste måde at beskytte din base og gå hjem som sejrsherre!

Til fans af strategi og krig spil,vil disse forsvar din Base Flash spil få dig til at råbe ordrer til dine tropper i timevis, mens du bemander barrikaderne og forsøger at holde fast i, hvad der er dit. Mens dette lyder simpelt, bliver niveauerne gradvist sværere. Det betyder, at du virkelig har brug for at mestre det grundlæggende tidligt og lære, hvordan man bedst bruger, hvad du har til rådighed til at forsvare dig selv med.
Hvis du ikke ved, hvor fu skal begynde, kan du starte med Green Beret Castle Assault. I dette spil, skal du forsvare et slot og dræbe fjender med alle de våben og forsvar, du har på hånden. Vær hurtig om det, fordi fjenderne skader dit slot og kan ødelægge det, og afslutte spillet for dig. Kan du overleve alle de forskellige niveauer? To andre populære forsvare din base Flash spil vi har, er Endless War Defense og Balloon Invasion. Uanset hvilket spil du vælger at spille online, kan du være sikkker på at du ikke kommer til at bruge nogen penge, mens du time efter time forsøger at forsvare, hvad der er dit. Hvis du er god nok, kan du komme på listen over topscorere. Har du hvad der skal til?