Spil Stedet » Færdighedsspil » Reaktionsevnespil » Four Second Fury
8.6 / 10 - 375

Four Second Fury

Du har fire sekunder til at gennemføre hvert spil! Hold fokus, tag en dyb indånding og forsøg at finde ud af hvad du skal gøre så hurtigt som muligt!

Med vores Flash reaktionstid spil, vil du kunne teste dine reflekser og måske endda forbedre dem. Skynd dig! Tænk hurtigt! Hvis du har gode reflekser og ønsker at se, hvordan du klarer dig sammenlignet med andre, kommer disse spil til at give dig hvad du har brug for. Du kan spille nogle af ​​dem gratis online. Tag dig tid til at finde et du ønsker at spille, fordi når du kommer i gang, er du nødt til at bevæge dig hurtigt for at følge med!
ObeyObey
72%
Hver af disse spil scorer forskelligt, og de har alle forskellig grafik og historier, men vi tror, ​​du nemt vil finde noget du synes om. Hvis du vil have et forslag, kan du overveje at starte med Tiny Trials. I dette spil, konkurrerer du i en serie af mini-spil mod rigtige mennesker fra hele verden. Lyder det sjovt? Det er mega sjovt! At spille af reaktionstid Flash spil mod andre mennesker gør hele forskellen. To andre titler, du måske kan lide er Four Second Frenzy og The Ultimate Douchebag Workout, som er nogle af de bedste Flash reaktionstid spil, vi har at tilbyde. I det første, har du kun fire sekunder til at fuldføre opgaven. I det andet, skal du reagere hurtigt for at opbygge en fyr muskelmasse, så han kan få en kæreste, købe nyt tøj og meget mere. Kan du låse alle niveauerne op i ​​disse spil?