Spil Stedet » Bilspil » Fragtspil
7.9 / 10 - 317

Fragtspil

Vores fragtspil er en sand udfordring. Du bliver nødt til at bringe fragten til dens destination, uden at skade den. Det kan godt være at det lyder som et let ob, men det kommer helt sikkert til at kræve noget øvelse! Noglegange vil du være nødt til at levere noget simpel fragt ligesom afgrøder, og andre gange kan det være tungt udstyr som du skal levere. Men, hvis du kan lide at køre i store køretøjer med meget gods at levere, så er vores fragt spil noget for dig!

Vores samling har nogle af de bedste Flash fragt spil til rådighed. Hvis du kan lide at fylde din lastbil - eller et andet køretøj - og levere gods til din destination, tror vi at, ​​du kommer til at finde noget i denne kategori. Du kan spille alle titlerne i denne sektion gratis online, hvilket gør dem endnu bedre efter vores mening! Når du spiller Heavy Machines, skal du sørge for at du får lasten til sit bestemmelsessted sikkert. Det lyder nemt, men når du begynder at spille spillet, vil du måske finde ud af at det er lidt af en udfordring, især på de sidste par niveauer. Kan du levere alt til tiden ved hjælp af dette tunge udstyr?

Et andet godt kørsel og fragt spil, du kan spille online er Factory Truck. Du arbejder for fabrikken i dette spil og skal sørge for hele lasten sikkert leveres til tiden. Med øvelse, kan du få den højeste score. For en anden type last spil, så prøv Farm Express 3. Du kommer til at elske alle de forskellige typer last, du vil få brug for at transportere i dette. Jo mere du spiller, jo mere vil du indse, hvor svært det kan være at foretage leverancer til tiden!