Spil Stedet » Sportsspil » Fodboldspil » Frispark
8.8 / 10 - 17385

Frispark

Har du frisparksteknik som Messi eller Sneijder? Prøv de her spil for at forbedre dine evner. Med forskellig spillestil optimerer du dine frispark for at slå de andre hold.

Vores Flash frisparksskytten sports spil er en fantastisk måde at opleve spændingen ved at tage et straffespark i et spil fodbol. Uanset hvad du kalder sporten, er det masser af sjov, især de frispark du engang imellem skal udføre. Dette er en test mellem spiller og målmand uden ​​at resten af ​​holdet er der til at blande sig. Dette er virkelig kernen i fodbold.
RaulRaul
82%
Vi har et stort udvalg af straffespark Flash spil du kan spille online gratis. Hvis du har et par minutter eller et par timer, kan du teste dine evner og se, hvor mange mål du kan score. Vi har en bred vifte af spil, der tilbyder lidt anderledes gameplay. De er alle gratis, så du kan spille så mange du vil, indtil du finder det du bedst kan lide. Hvis du vil have en anbefaling, kan du prøve Penalty Shootout 2012, som er baseret på 2012-sæsonen, når det kommer til teams og statistik. Hvis du ikke kan lide dette spil, så er Magical Kicks og Peace Cup to andre gode frispark spil du kan spille online. Uanset hvilket du vælger, tror vi at, ​​du kommer til at elske at tage straffespark og forsøge at snyde målmanden til at score et mål.