Spil Stedet » Sjove Spil » Funny Faces
8.6 / 10 - 5138

Funny Faces

Lav det sjoveste ansigt i de her morsomme små spil. Giv Brad Pitt en skæv næse eller kæmpe ører. Du kan bruge timer på at lave de bedste og sjoveste ansigter og dele dem med dine venner!

Har du brug for et godt grin? Vores Flash sjove ansigt spil kan underholde dig og få dig til at smile. Mens disse simple spil er velegnede til mindre børn, kan større børn også synes de er underholdende. Uanset din alder, så er at se nogle af disse skøre ansigtsudtryk bare for sjove. Vi tror ikke du kan lade være med at grine, mens du spiller et af spillene i denne kategori.
For det første, skal du virkelig tjekke Dyr I Byen ud, det er en sød quiz om dit humør. Når du er færdig, får du et sjovt bondegårdsdyr, som forklarer dig hvordan din dag går. Det fede er, at du kan komme tilbage dag efter dag for at se, om du er det samme dyr, hvis du har ændrer alle svar. Da det er gratis, behøver du ikke at bruge nogen penge på at komme tilbage hver dag. To af de bedste Flash Sjove Ansigt Spil er Pil Min Næse og Vegetarhoved Påklædning. De er begge lidt anderledes, så vi anbefaler at prøve dem begge for at se, hvilket et du bedst kan lide. Uanset hvilket et du vælger, tror vi vores samling af spil vil få dig til at smile, mens du ser alle de sjove ansigts kombinationer, du kan finde på, mens du spiller.