Spil Stedet » Spil for Piger » Makeover-spil » Giv beræmthederne makeup på
8.9 / 10 - 1979

Giv beræmthederne makeup på

Kendisser afhænger af deres udseende. Justin Bieber ville ikke være så populær hvis han havde en kæmpe bums på næsen og kan du forestille dig Lady Gaga optræde på scenen uden make-up? Nu er det dit job at få dine favoritkendisser til at se godt ud og sikre deres succes!

Hvis du drømmer om at være en berømthed, for at leve deres liv, kommer du til at elske vores samling af Flash celebrity make-up spil. Disse er virkelig nemme at spille, men de kan være masser af sjov, især hvis du er en superfan af en af berømthederne. Og bare rolig, vi har både mandlige og kvindelige stjerner, så du kan vælge din favorit. Nogle af spillene har kendis par, og vil lade dig at lægge make-up på begge!
En af vores mest populære titler er Lady Gaga Makeover Game. Hvis du er en fan af hendes musik, men ikke hendes sans for stil, vil du være glad for at vide, at du kan ændre hendes hår, makeup og endnu mere. Hvis du nogensinde har drømt om at være en stylist til stjernerne, er dette søde Flash spil for dig. To andre titler folk kan lide er Taylor Swift og Selena. Nogle af disse spil indeholder mere end én berømthed, som er virkelig godt. Hvis du nogensinde har ønsket at være en stylist for en berømthed, er nu din chance. Vores gratis Flash Celebrity Make-up spil lader dig tage kontrol og vælge, hvordan stjernerne kommer til at se ud. De fleste af disse titler er virkelig nemme at spille, og mens du måske ikke vinder ved at score point, er du stadig kommet til at have det sjovt.