Spil Stedet » Færdighedsspil » Goldminer
8.8 / 10 - 7179

Goldminer

Man siger at guld aldrig mister sin værdi, det gør de her spil heller ikke. Målet med spillene er at tjene flest penge. Bliv smittet af guldfeberen og start udforskningen!

Med vores brede udvalg af Flash Guldmine spil,vil du kunne tilbringe timevis med at underholde dig selv, med denne klassiker. Konceptet med disse spil er enkelt. Du graver i jorden - på Jorden eller andre steder - og forsøger at få så mange mineraler som du kan, især guld. Hver af de spil har forskellig grafik og gameplay, men dem alle er lidt anderledes, men hvis du kan lide det originale Guldmine videospil, vil du kunne lide noget i denne kategori.
I det oprindelige Guldminearbejder spil, arbejder du mod uret, mens du forsøger at få så meget guld som du kan. Spillet er simpelt, men det bliver sværere, som du skrider frem. Når du har styr på det klassiske, kan du prøve Valentiner eller Guldminearbejder Speciel Udgave. De er begge fede variationer af spillet, der vil give dig timevis af sjov. En af de smarte ting er, at du kan købe nyt udstyr efter hvert niveau du klarer, så du kan gøre et bedre job. Uanset om du kun har et par minutter til overs, eller du er i et gaming humør og har mere tid, har vi nogle af de bedste Guldmine Flash spil til rådighed. Det bedste er, at du kan spille dem online gratis, når du vil. Uanset om du normalt er en action gamer, eller du kan lide enkle spil som dette, tror vi vores samling af videospil i denne kategori kommer til at imponere dig.