Spil Stedet » Sportsspil » Golf
8.7 / 10 - 280

Golf

Bliv den næste Tiger Woods med de her sjove spil! Forbliv rolig og fokuseret for at slå din modstander. Alle disse spil har forskellig spillestid for at underholde dig i timevis. Lige meget hvilket spil du vælger, er det et hole-in-one!

Fore! Kan du undgå sand fælderne? Fra realistiske simulationer til skøre tegnefilm, kan vores Flash golf spil spilles online gratis. Kan du få den højeste score og få dit navn på pointtavlen i et af spillene? Den eneste måde at finde ud af det på, er ved at begynde at spille, og se om du har hvad der skal til for at blive champion golfspiller, som Tiger Woods.
Hvis har lyst til et enkelt golfspil kan du prøve at starte med Golf Jam. Hver runde vil du stå over for forskellige udfordringer. Du bruger musen til at styre sving, så du kan ramme bolden. Det er ikke det mest nøjagtige Flash golf spil, men det er stadig sjovt for mange mennesker - også seriøse golfspillere, der har brug for et fix af deres yndlingssport. To af de bedste online Flash golf spil er Turbo Golf og Midi Golf. Uanset om du vil have et mere præcist golf simulation eller bare noget golf-relateret der er sjovt og vil hjælpe dig fordrive tiden, har vi noget for dig i denne kategori. Tag et kig rundt og vær ikke bange for at prøve spillene, indtil du finder et du kan lide. Kan du få hole in one eller i det mindste en birdie?