Spil Stedet » Puslespil » Guide the Way
8.6 / 10 - 253

Guide the Way

Har du hvad der skal til for at være en leder? Har du styrken og karismaen til at føre dit folk til deres mål? Find ud af det her med vores seje Guide the Way spil!

Vores Flash Før Vejen gåder er god måder at teste dine lederevner. Har du hvad der skal til for at komme gennem alle niveauer på nogen af ​​disse spil? Hvis du kan lide Gridlock spil,tror vi at du vil elske disse spil lige så meget. Selv hvis du aldrig har spillet denne type puslespil før, skal du ikke bekymre dig. At sætte sig ind i, hvordan gameplayet fungerer, er meget simpelt.
Når du klarer de tidlige niveauer, skal du virkelig bruge din hjerne. Disse hjernebrydere kan blive svære i de sidste baner! I Goldburger To Go, skal du sørge for at burgere kommer frem til de sultne kunder. Du gør dette ved at sammensætte dele af en maskine, der vejlede burgere. Når du gør det rigtigt og klarer et niveau, går du videre til det næste. To andre gode Før Vejen Flash spil er Sky Madness og Saunavihta Yetis. Uanset hvad du vælger, tror vi at ​​du kommer til at blive afhængige af disse dejlige hjernebrydere. Det bedste er, at de er gratis at spille online. Det betyder at du kan prøve alle titlerne, vi har på denne side, indtil du finder en du kan lide mest.
FazeFaze
78%