Spil Stedet » Spil for Piger » Makeover-spil » Hårstil
8.3 / 10 - 3317

Hårstil

Har du altid villet prøve en anden frisure eller hårfarve, men været bange for hvad andre vil tænke? Nu behøver du ikke frygte det længere, for her kan du prøve alle de forskellige stilarter uden at skulle tænke over, om nogle ikke vil kunne lide det. Giv dig selv en lilla karseklipning eller en højrød hestehale. Eksperimenter og mor dig godt!

Vores Flash hårstylings spil er en fantastisk måde at fordrive tiden på, mens man har det sjovt med at lære at style hår på forskellige måder. Du vil have det sjovt med disse frisure simuleringer. Nogle er mere komplicerede end andre, og tilbyder flere muligheder og detaljer, men de er alle sjove på deres egen måde. Hvis du kan lide denne type spil, anbefaler vi at prøve hver og én. For yngre børn, teenagere eller endda voksne, er disse videospil en fantastisk måde at passere lidt tid.
Mens nogle af titlerne er baseret på berømtheder, er nogle af dem bare tegniner. For eksempel i Pige Makeover kan du vaske, tørre og endda sætte håret på en af ​​figurerne i spillet. Store Mor's Salon er et anden hårstylings Flash spil, der ikke er baseret på en bestemt berømthed eller filmstjerne. Du får også mere at vide om hvad der foregår i en skønhedssalon. På denne side finder du de bedste hårstylings Flash spil du kan spille online gratis. Disse spil vil ikke være for alle, men hvis du elsker mode og stil og at sætte hår, vil du få et kick ud af nogle af disse, når du spiller dem. De er gratis, så du kan prøve så mange som du ønsker, indtil du finder et du kan lide