Spil Stedet » Sportsspil » Høvdingebold
8.6 / 10 - 8670

Høvdingebold

Alle har spillet høvdingebold i skolen. Nogle elskede fornemmelsen af at ramme andre i hovedet med en bold, andre har nok hadet at blive ramt i hovedet med en bold. For begge slags spillere findes der nu disse online høvdingeboldspil! Suset ved at smide en bold så hårdt man kan efter nogen, uden faren ved at komme fysisk til skade!

Kan du huske Høvdingebold fra gymnastiktimerne og på legepladsen? Nu kan du få dit fix af dette fantastisk spil ved at spille et af vores gratis Flash høvdingebold-spil online. Har du hvad det kræver for blive den sidste mand stående? Tid til at finde ud af det nu. Vælg et af spillene på denne side for at starte din rejse ned ad barndommens gade, og saml bolden op og så du kan slå dine modstandere ud, mens du prøver at undvige bolde kastet af andre. Så meget sjov!
Hvis du ikke ved, hvor du skal begynde, kan du prøve Showet. I dette Flash høvdingebold spil, vælger du en enkelt figur du styrer derefter skal du undvige bolde og slynge dem på det modsatte hold. Målet er ikke at blive slået ud ved at blive ramt med en af ​​de bolde. Dette spil er sjovt af mange forskellige grunde. Et par andre populære online høvdingebold spil er All Star Dodgeball og Beaned. Uanset hvilket spil du vælger, tror vi at, ​​du vil more dig, mens du smider bolden mod modstanderen, og du prøver at undvige boldene der kommer mod dig. Med lidt øvelse, kan du vinde spil efter spil. Det bedste er, at du kan spille online gratis.