Spil Stedet » Flyvespil » Helicopter
8.4 / 10 - 629

Helicopter

At flyve med helikopter er lige så sjovt som det er farligt. Hvis du ikke vil sætte livet på spil, sammen med alle dem omkring dig, så bør du holde dig til de her online helikopterspil. De er lige så sjove, men en hel del sikrere. Bliv ved med at øve dig for at bevare kontrollen over din helikopter og flyv forsigtigt.

Hvis du er en fan af flyvende spil og simuleringer, vi tror, ​​du kommer til at elske det bedste Flash helikopter spil, vi har indsamlet på ét sted. De er gratis at spille online, så du kan tage din tid og tjek forskellige dem, indtil du finder en du kan lide mest. Hvis du er en krig gamer eller bare gerne simuleret flyvning spil, vi har noget, du vil elske. Vi tog tid til at finde gode spil.
I Nødhelikopter, skal du lande helikopteren sikkert og samtidig redde patienter. Det lyder nemt, men de senere niveauer kan blive mere vanskelige. For noget lidt anderledes, kan du prøve Hanna In A Choppa eller Air Transporter. De er begge gode Flash Heli spil du kan spille online gratis, når du har tid til overs. Uanset om du spiller for at reducere stress, eller du bare gerne vil opleve gyset og udfordringen af videospil, tror vi at vores samling af Helikopter Flash spil vil holde dig beskæftiget i timevis - hvis ikke dage - ad gangen. Med så mange forskellige slags helikoptere og gameplay til at vælge imellem er du sikker på at finde noget, der passer dig. Klar til at hoppe i chopper'en og flyve mod solnedgangen?