Spil Stedet » Bilspil » Hill Racer
8.4 / 10 - 400

Hill Racer

Ræs op og ned af bakker med din bil i de her seje Hill Racer spil. Med en stor samling af spil, med hver sin stil og tema, garanterer de her spil timevis af højhastighedsunderholdning!

At ræse op og over bakker kan være masser af sjov. Dette er grunden til at så mange mennesker elsker vores samling af Flash Hill Racer spil. Det bedste er, at du kan spille dem online gratis. Disse spil er ikke for alle, men gamere, der kan lide spændingen og udfordringer fra racing med forhindringer vil have timevis af sjov med nogle af spillene i denne kategori.
For eksempel, i Planet Racer skal du race i rummet omkring planeterne. Du kan satse penge - eller dit rumskib. Hvis du vinder, kan du forbedre dit skib, så du har en bedre chance for at vinde fremtidige løb. Dette er et simpelt spil, men Hill Racer fans vil have det sjovt med dette spil. Både Year 2012 og Sandbuggy er ens på nogle måder, men forskellige nok til at være sjove. Uanset om du er en ren racing gamer eller du kan lide at blande det op og prøve nye ting en gang imellem, vil du nyde nogle af de spil i denne sektion. Racing op og ned ad bakker lyder simpelt, men afhængigt af den bil, du styrer og en række andre faktorer, skal du bruge en masse færdigheder for at komme på førstepladsen og vinde løbet.