Spil Stedet » Simulationsspil » Virksomhedsspil » Hotelspil
8.9 / 10 - 9948

Hotelspil

AT køre et hotel er ikke nogen nem opdage. Du bliver nødt til at planlægge forude og give de rigtige kommandoer til dine ansatte. Med vores hotel spil vil du konstant have travlt. Hvis du øver dig og sørger for at alting bliver taget hånd om, så kan det være at du når den højest mulige score. Vores online hotel spil handler om at holde sine gæster tilfredse.

Vores hotel simulation Flash spil vil holde dig travlt beskæftiget, mens du styrter omkring og prøver at køre et hotel effektivt. At holde gæsterne glade kan være svært! Hvis du holder dig til det og lærer hvad du skal gøre, kan du måske færdiggøre spillet med den højeste score muligt. Spillene i denne kategori er gratis at spille online. Dine evne til at holde styr på tiden skal være helt i orden når du spille Janes Hotel. Du er bestyrer af et travlt hotel og du skal sørge for at tage dig af alt ordentligt, ellers vil dine gæster blive vrede. Hvor godt kan du styre et hotel?
I Castle Hotel, har du lavet et slot om til et hotel, men det er kun begyndelsen! Nu da du har et hotel og resorten er åben, skal du sørge for at alt er sørget for i tide. Når du eger en af et spil, som dette, så ved du aldrig hvad du vil støde på næste gang. I ]Jane's Hotel 2, er du hotel manager på et upscale sted, hvor rige og kendte bliver. Du har stadig masser at give dig til, for at alle kan blive glade og at hotellet kører som smurt. Det er et af vores yndlings Flash Hotel Bestyre spil.