Spil Stedet » Sportsspil » Vinterspil » Ice Hockey
7.9 / 10 - 1467

Ice Hockey

Hvis du ikke er canadier og stadig godt kan lide at spille ishockey, så behøver du ikke lede længere. Vi har nogle fantastiske ishockey spil lige her! Spil et klassisk spil hockey eller vælg at køre op kap på en frossen bane, så længe som du kan. Lige meget hvilket spil du vælger, så sørg for at have det skægt!

Denne kategori af de bedste Flash Ishockey spil har noget for alle slags sports gamere. Du kan spille dem alle online gratis. Når du se alle de forskellige titler vi har at tilbyde vil du blive begejstret for at ramme isen og skyde pucken i mål. Vi har en bred vifte af forskellige slags spil i denne kategori.

Hvis du vil vide hvor du skal starte, kan du prøve Ishockey Straf, som er baseret på at tage straffeslag. Friskud Flash spil er populære, og dette leverer virkelig varen. Har du hvad der skal til for at få pucken forbi målmanden? For noget lidt andet, så prøv Crashed Ice eller Hockey Showdown. De er begge gode måder at få noget Ishockey action på, når du har noget fritid. Ligegyldigt hvilket Ishockey Flash spil du vælger, kan du spille online gratis. Dette betyder at du ikke behøver at bekymre dig om omkostninger og bare kan nyde spillet. Hvis du er en diehard hockey gamer, kommer du til at elske alle de store titler, som vi har indsamlet på ét sted. Disse spil kan være en god måde for dig at lindre lidt stress og slappe af