Spil Stedet » Spil for Piger » Dekorationsspil » Indretningsarkitekt
9.4 / 10 - 6990

Indretningsarkitekt

Indret dit værelse med disse sjove spil. Prøv noget nyt for at gøre rummet til dit eget. Mal væggene, skift sofaen og måske skal du bruge en større seng? Før du prøver det af på dit eget værelse kan du prøve det her for, at se om det passer dig eller bare for at lege med det for sjov!

Vores samling af udsmyk rummet Flash spil er nogle af de bedste, du kan spille online gratis. Uanset din smag, er du sikker på at finde noget, der passer dig perfekt. Disse spil er ikke fulde af action og eventyr, men de kan give dig timevis af underholdning. Den bedste del ved at spille dem, er, at de er gratis at spille online. I Mit Nye Værelse 2, er målet at gøre dit værelse det fedeste tilholdssted sted for alle dine venner. For at gøre dette skal du udstyre og dekorere dit soveværelse med de forskellige elementer, der er til rådighed. Når du er færdig, kan du træde tilbage og se, hvor godt Værelset ser ud takket være dine boligindretnings færdigheder.
For en endnu skrappere udfordring, har du mindre plads til at dekorere i Design your own Locker. Alligevel er dette udsmyknings spil underholdende. Når du er færdig med dekorere dit skab, kan du starte forfra og komme op med et andet design. For fans af den klassiske linje af dukker, er Barbie Pink Room en masse sjov. Du kommer til at dekorere et værelse med Barbie relaterede materialer og dekorationer. Nogle piger kommer til at gå amok over dette spil, og ønsker at tilbringe timevis med at komme op med de allerbedste designs.