Spil Stedet » Færdighedsspil » Reaktionsevnespil » Jump on Time
9 / 10 - 1497

Jump on Time

De her spil handler udelukkende om timing. Du skal hoppe i tide for at sørge for at nå til den anden ende af banen. Hvis det ikke lykkedes, kan det koste dig dit liv!

RunRun
89%
ZylZyl
84%
Timing er alt. Vores Flash Hop på Tid spil vil hjælpe dig med at teste dine reflekser. Uanset dit niveau, er vi sikre på at have et spil, du vil nyde. Vi advarer om, at du kan opleve timer er gået, mens du spiller disse spil. De er meget vanedannende, især når du kommer til de mere vanskelige niveauer. Har du hvad der skal til for at få en top score? Hvis du kan hoppe på det rigtige tidspunkt, kan du kan til at komme på high score listen.
Vi har alle de bedste Hop på Tid spil at spille online, men et vi synes du skal tjekke ud først er Run. Dette er et 3D racerspil med et twist - du skal time dine hop perfekt, så du overlever indtil slutningen af ​​banen. Niveauerne bliver stadig vanskeligere og de sidste er meget svære at slå. Du kommer til at have det kanon mens du forsøger at nå hele vejen igennem til slutningen af spillet. To andre titler, vi anbefaler, er Gulerodjagt og Pucca Pursuit. De er begge gode eksempler på Hop på Tid spil. Fra grafik til selve gameplayet har de begge en hel del at byde på til action gamere. At hoppe på det helt rigtige tidspunkt er en praktisk færdighed at have. Hvis din hånd-øje koordination er god nok, kan du være nå helt til slutningen af ​​nogle af disse titler. Selv hvis du ikke gør det, vil du have det sjovt.
AIB!AIB!
73%