Spil Stedet » Børnespil » Kæledyr
8.3 / 10 - 12970

Kæledyr

Har du nogensinde gerne ville have en hvalp eller en killing? Men har din mor og far sagt nej, fordi at du ikke er trænet til at passe dyr? Disse spil er en fantastisk måde at lære ansvar på. Måske kan du overbevise dine forældre, efter at have spillet nogle af de her spil!

At lære at tage sig af et kæledyr er vigtigt. Vores virtuelle kæledyrs pleje Flash spil er en fantastisk måde at lære ansvar på uden at få en rigtig hvalp eller killing. Denne type video spil er også fantastiske til nuværende ejere af kæledyr. Hvis du kan huske Tamagotchi, kommer du til at elske spillene i denne sektion. I Mine Nuttede Kæledyr 2, skal du tage dig af flere kæledyr. Hver skal bruge en anden bevægelse fra din mus til at tilfredsstille dem. Kan du holde styr på alle dem, der har brug for lidt kærlighed, mad eller opmærksomhed? Dette spil er let at spille, men er stadig udfordrende og masser af sjov for dyreelskere.
Kæledyr Soigneringsbutik, kan du lære at få hvapser og killinger se bedre ud. At holde styr på al den spænding er ikke let nogle gange, men vi tror, ​​at en masse børn kommer til at elske at spille dette dyre trimme video spil online. For noget lidt anderledes, men stadig masser af sjov, prøv at spille Evolvoplus. I dette er du en lille fisk, men du skal blive større ved at spise mindre fisk. Samtidig skal du undgå at blive spist af større fisk! Dette er en tank fuld af sjov!