Spil Stedet » Bræt og Kort Spil » Kabale
9.4 / 10 - 19754

Kabale

Kabale er et af de mest populære kortspil i hele verden. Nu kan du spille det online her. Med alle de forskellige slags kabale, som du finder her, bliver spillet aldrig gammelt. Spil med gamle ægyptiske symboler eller sherif-kabale for de rigtige cowboys. Et klassisk spil, der aldrig bliver kedeligt.

At spille vores Flash kabale-spil er nemt og gratis. Hvis du ønsker et enkelt kortspil til at fordrive tiden, har vi en masse gode titler. Fra versioner, der er tro mod det klassiske kortspil til variationer, der vil holde dig beskæftiget i timevis ad gangen, har vi noget for enhver smag. Hvis du kan lide brætspil og kortspil, er du kommet til det rette sted. For et twist på det klassiske spil, så prøv Halvmåne kabale. I denne version kan du bruge to sæt kort. Reglerne er nemme. Når får styr på grundlæggende, vil du elske alle de muligheder, et ekstra spil kort tilføjer til spillet. Efterfølgeren - Crescent Solitaire 2 er virkelig også god.
Hvis du ønsker at tilføje et puslespil aspekt til spillet, så prøv Pyramid Solitaire 2. Du skal rydde pyramiderne i denne version af kabale. Det lyder nemt, men det kan være noget af en udfordring. Du skal virkelig være opmærksom, så du ikke går glip af nogen muligheder. Kan du klare begge dæk? Online kabalespil er masser af sjovt at spille, især når de er gratis. Hvis du kigger dig omkring, vil du se, at vi har en samling af nogle af de allerbedste kabale Flash spil, du kan spille online. Hvis du kan lide at spille kort med dig selv, er du sikker på at finde noget i denne kategori, hvis du ser dig omkring.