Spil Stedet » Bilspil » Kart
8.1 / 10 - 824

Kart

Prøv disse sjove Kart spil! Selvom der er mange forskellige spil, er konceptet det samme; kør så hurtigt du kan rundt på en bane i en lille go-kart. Disse karts garanterer timevis af underholdning i høj fart! Kom i mål før din modstander og vind!

Hvis du er en Racer spil fan, vil du elske denne kategori med alle vores Flash Kart spil. Vi har taget vores tid til at kompilere det bedste af det bedste, så du kan bruge din tid på at spille spil i stedet for at lede efter de gode. Til alle, der elsker at køre go kart i det virkelige liv eller i videospil, vil udvælgelsen vi har lavet blæse dig omkuld. Du zoomer rundt på banen og får power-ups. I nogle af disse spil, kan du faktisk køre mod folk fra hele verden.
Til at begynde med, så prøv Kart On. I dette spil, har du et valg mellem seks forskellige spor og tre typer af gameplay. Hvis du klarer godt, vil du få dit navn op på leaderboardet. Du kan tjekke ranglisten for at se, hvordan du klarer den mod andre bilister fra hele verden. Dette er et godt Flash Kart spil til at starte med. Hvis du er klar til noget lidt anderledes, kan du prøve Kart Fighter eller Dragonball Kart. De er begge forrygende go kart Racer spil du kan spille online gratis, når du har lidt tid. Konkurrerer mod chauffører fra hele verden er spændende. Trafik-og Racing gamere rundt omkring i verden har tillid til at vi kan finde de bedste titler og tilbyde dem alle på ét sted.