Spil Stedet » Spil for Piger » Romantiske Spil » Kiss
8.5 / 10 - 19892

Kiss

Vil du vide hvordan det er, at kysse med din egen hemmelige elsker? Hjælp disse ensomme drenge med at komme til at kysse piger uden at blive opdaget. Kombiner romance og strategi og få noget kærlighed i luften. Skaf noget tyggegummi eller læbestift og gør dig klar til at lege amor i disse kyssespil!

Vores Flash Kysse Spil som du kan spille online er en fantastisk måde at fordrive tiden på og du kan øve, hvordan at levere det perfekte kys! Kunsten at kysse og kramme er noget disse spil dækker ganske godt. Nogle af spillene kræver rent faktisk en lille smule dygtighed, så tro ikke det alle bare er kedelige videospil du ikke kan lide. Fra romantiske kys til kysse-off konkurrencer, har denne kategori noget for alle.
Hvis du ikke ved, hvor du skal begynde, så prøv at starte med Hemmelig Kontor Kys, som finder sted på kontoret. Du skal forsøge at stjæle et kys, når chefen ikke kigger. Det er ikke så let som det lyder! Hvis du har lidt tid til over, er det et fantastisk lille spil. For noget andet, så prøv Frækt Klasseværelse eller Kys Mig Hurtigt, to af de bedste Kysse spil du kan spille online. For alle på udkig efter et ikke-voldeligt video spil, så det så langt væk fra vold som du kan komme! Helt seriøst, så er vores online kysse spil gratis at spille og tilbyder en sjove måder at tilføje lidt romantik til en ellers kedelig dag. Hvis du er klar til at se, om du er en god kysser eller ej, er det tid til at trutte munden virtuelt og begynde kysse dig vej til sejren!