Spil Stedet » Spil for Piger » Makeover-spil » Klæd Berømthederne af på
9.2 / 10 - 301

Klæd Berømthederne af på

Noglegange ved kendisser ikke hvad de skal have på. Heldigvis for dem, så er du der for at hjælpe dem med at beslutte sig. Både mandlinge og kvindlige kendisser er desperate efter dine råd!

Nogensinde spekulerer på, hvordan det ville være at være en berømthed? Nu kan du finde ud af, hvorden det ville være , hvis du kunne være ansvarlig for deres garderobe! Fra Richard Hammond til Jeremy Clarkson til Mr. Bean, en masse mandlige berømtheder er repræsenteret. Hvis du nogensinde har ønsket at hjælpe klæde disse mænd bedre, så er det nu din chance med vores samling af Flash spil, hvor du kommer til at arbejde med en stjernes garderobe og klæde dem op.
Vi har en masse forskellige kvindelige stjerner, herunder Victoria Beckham, Rihanna Dress, Selena Gomez, og meget mere. Forestil dig at være i stand til at hjælpe med at klæde disse berømtheder i det bedst mulige outfit. Yngre børn vil nyde disse spil mere, men selv ældre børn kan finde sig selv fanget i at forsøge at klæde en berømthed bedre. En af vores foretrukne Celebrity Dress-Up Flash spil er Richard Hammond Dress Up. I denne , skal du hjælpe Richard Hammond med at udvælge det bedste tøj og tilbehør. Du får endda lov til at hjælpe med at beslutte, hvor han går når han er klædt på. Til alle der kan lide berømtheder, Hollywood eller endda mode, er disse spil de bedste. Den gode nyhed er, at du kan spille dem alle gratis.