Spil Stedet » Spil for Piger » Makeover-spil » Klæd Hesten på
8.1 / 10 - 1618

Klæd Hesten på

Hvem havde gættet, at der var så mange forskellige ting at klæde en hest på? Klæd dem på med de smukkeste sadler, giv dem lilla klove og flet deres flotte manker. Gør din hest til den smukkeste af dem alle og del den med dine venner!

or dyreelskere er vores Flash Horse udklædning spil en vidunderlig måde at fordrive tiden. Nogle af dem er endda baseret på børns tegnefilm - ligesom Ponyz show. Andre spil i denne kategori er mere generel, men tilbyder stadig masser af sjov for børn i alle aldre. At pynte en hest lyder måske ikke sjovt, men når du begynder at spille, vi tror, ​​du kommer til at ændre din mening om dette.
En af de bedste Flash Horse udklædning spil, vi har i øjeblikket, er Make a Pony, der tillader dig at skabe din egen pony og udstyre den med tilbehør og meget mere. Hvis det ikke er din smag, kan du også prøve Pony Show eller Unicorn Dress up, som er to ens videospil baseret omkring mode til heste. Det fantastiske ting om vores hest udklædning spil er, at de er gratis at spille online. På grund af dette, kan du tage dig god tid til at spille forskellige dem, indtil du finder noget, du virkelig kan lide. Hvis du er en heste elsker, der også er gamer, så tjek en af titlerne på denne side ud.