Spil Stedet » Action Spil » Skydespil » Løb & Skyd
8.8 / 10 - 8651

Løb & Skyd

De her spil handler alt sammen om action! Find din vej igennem banerne med en endeløs strøm, der bare ønsker at dræbe dig! Det er lige meget om spillet foregår i fortiden eller fremtiden, de er alle i højt tempo og action packed!

Vores Flash Løb og skyd spil er fremragende side scrollers fra år tilbage. Hvis du er en platform gamer, der er væk fra din konsol og har brug for at spille et spil, så vil vores samling af de bedste løb og skyde spil holde dig underholdt med lidt tempofyldt kaos. Til at begynde med, så prøv Thing Thing 4. Du er et monster, men du kan få hævn over de mennesker, der skabte dig. Evnen til at tilpasse din karakter gør dette spil anerledes end andre. Du skal ødelægge alle fjenderne for at rydde niveauer fuldstændigt og vinde spillet. Et andet spil i denne serie er Thing Thing Arena 3, hvilket er mere af et matchkamp arena spil.
RazeRaze
88%
I det spændende platformspil Plazma Burst,skal du skyde alle dine fjender ned, mens du går fra den ene side af skærmen til den anden. Dette spil har et par overraskelser oppe i ærmet. Når du spiller, sørg for at være opmærksom på alle de små detaljer, så du kan få den højeste score. Når det kommer til køre & skyde Flash video-spil du kan spille online gratis, har vi dig dækket. Kig rundt, indtil du finder det bedste side scrolling platformspil til at spille til det sidste level. Kan du nå til den bitre ende i nogle af ​​disse spil? Tid til at finde ud af det nu.
ZayoZayo
85%
DoomDoom
83%