Spil Stedet » Flyvespil » Land Sikkert
8.5 / 10 - 6305

Land Sikkert

Har du evnerne, der kræves for at lande et fly sikkert? Har du det skarpe blik, de rolige hænder og nerver af stål? Du er ansvarlig for besætningen og passagerernes sikkerhed, så vær meget meget forsigtig!

Vi har en samling af de bedste Flash Land sikkert spil du kan spille online gratis, hvis du har tid. Uanset om du er en begynder eller du har spillet i årevis, tror vi at spillene i denne kategori vil gøre dig begejstret for at lande på forskellige køretøjer sikkert. Målet lyder simpelt, men det handler om detaljerne. Dette er grunden til disse spil er så vanedannende for nogle mennesker.
Et af de land sikkert Flash spil, vi kan lide, er TU-95. Dette er et realistisk flyve simulation der tager lidt tid at mestre. Når du gør det, vil du elske at se, om du kan klare en perfekt landing i mindre end perfekte forhold. Hvis det ikke passer dig, så er Puslespil Prutter eller Cluster Lander to andre gode Flash spil, hvor du skal lande sikkert. Fra helikoptere til flyvemaskiner, både rigtige og fantastiske, har vi alle mulige forskellige slags Sikker Landing spil. Uanset om du er en ny gamer eller har spillet i årevis, tror vi, ​​du vil kunne lide nogle af de titler, vi har valgt i denne kategori. Take off er nemt. Det er landings delen, der er lidt tricky.
HashHash
48%