Spil Stedet » Sjove Spil » Launch Things
8.9 / 10 - 595

Launch Things

Prøv et af vores mest populære spil. Launch Things spil er lige nøjagtigt hvad de lyder til at være. Du kan optjene point ved at sende alt muligt i vejret. Og med alt muligt menes der virkelig alt muligt; pirater, pingviner, en indkøbsvogn, ja selv den tidligere præsident, George Bush!

Du behøver ikke at være et vredt flyvende væsen (som en fugl!) For at nyde vores samling af affyr Ting Flash spil. Vi har noget for enhver smag i denne kategori. Uanset om du er en strategi gamer eller du kan lide ting med mere action og eventyr, tror vi, at du vil kunne lide denne type spil, fordi den kombinerer en lille smule af begge dele. Hvis du har tid at slå ihjel og ønsker at more dig lidt, skal du prøve en af spillene i denne kategori.
Du kan starte med Lær At Flyve, som handler om en pingvin. Du skal glide ned ad en bakke og op ad en rampe for at få god fart, højde, varighed og distance. Alle disse lægges sammen for at give dig din score. Hvor langt kan du få den pingvin til at flyve? Hvis du kan komme på high score listen, klarer du dig temmelig godt. Med øvelse, vil du finde ud af, hvordan du får pingvinen til at glide så langt, som muligt. Hvis isen ikke er din smag, kan du prøve Shopping Cart Hero. I dette spil, skal du hoppe i en indkøbsvogn som kører ned ad bakke, så du kan komme på en rampe og flyve længst. Det er tonsvis af sjov og god til mindst et par grin. Et andet godt Affyr Ting Flash spil, vi kan lide, er Bamboo Shots. Uanset hvad du vælger, vil du få tiden til at flyve afsted.