Spil Stedet » Bilspil » Pimp My Ride
8.4 / 10 - 12393

Pimp My Ride

Yo Dawg! Jeg har hørt at du kan lide at spille computerspil, så nu kan du spille computerspil i din bil med alle de her Pimp my ride spil! Ved at putte en bærbar eller et tv i din bil, kan du få den sprødeste slæde og være kongen på vejen!

Hvis du kan lide Flash Pimp My Ride Spil, er du kommet til det rette sted. Vi har en masse forskellige titler at tilbyde - noget for alle slags gamere. Ikke alle kan lide denne type spil, men for dem, der gør, kan det at udstyre et køretøj og gøre det ser bedst være mega sjovt. Fra off road køretøjer (monstertrucks) til slick og slanke gaderæskørere til de rigtige biler som Audi R8, har du en masse forskellige valgmuligheder.
En af vores foretrukne Pimp My Ride Flash spil er Drag Racer 3 . Det fede ved denne ene er, at du kan tune din bil (en dragster), men du får også at køre det, når du er færdig. Dette gør spillet så meget sjovere. Tuning du vil have en indflydelse på, hvor godt du klarer banen, så vær opmærksom på detaljerne! To andre spil, vi anbefaler, er Pimp Min Bil og Pimp The Audi R8. Ligegyldigt hvilken type racing eller bil spil du kan lide, har vi noget for alle slags gamere. Hvis du kan lide at bilerne pimpe ud og få dem til at se godt ud og køre godt på gaden eller på sporet, tror vi ​​du kommer til at elske de online Pimp My Ride spil, vi tilbyder.