Spil Stedet » Klassiske Spil » Lemmings
8.1 / 10 - 2090

Lemmings

Lemmings er et underholdende puslespil, hvor du skal guide lemmingerne sikkert til ende i de forskellige baner. Du kan give dine lemminger forskellige evner, så de kan hjælpe dig med at redde deres liv. Banerne bliver sværere og sværere, så sørg for at du er klar. Held og lykke med at redde disse stakkels dyr!

Vores udvalg af Flash Lemmings spil vil gøre dig ivrig for at komme til at spille alle de forskellige versioner af dette klassiske spil online gratis. Konceptet for denne slags videospil er enkelt. Du skal få alle tilhængerne til at arbejde sammen om at klare niveauet. Mens de tidlige baner er nemme, vil spillene blive gradvist sværere som du skrider frem. Der er altid en udfordring rundt om hjørnet.
I strategi-spil Wooglings, skal du lede skovvæsner over skærmen for at komme i sikkerhed. De første baner er forholdsvis lette at klare, men de bliver sværere, hen ad vejen. Ikke mange mennesker gennemføre dette spil, så du kan regne dig selv for pro hvis du formår at gøre det. To andre gode Lemmings Flash spil er Snail Bob og All We Need Is Brain. Uanset hvilket et du vælger,så er alt hvad du behøver at gøre at kigge rundt for at se, at vi har valgt nogle af de sjoveste Lemmings spil du kan spille online gratis. Uanset om du har spillet denne type spil før eller det er første gang, tror vi at ​​du vil være ude af stand til at stoppe bare ved et level.