Spil Stedet » Børnespil » Looney Tunes
8.1 / 10 - 2792

Looney Tunes

Hey... Hva’ så fessor? Hvem husker ikke den klassiske replik fra en af de sjoveste tegnefilmsfigurer nogensinde; Snurre Snup? Nu kan du spille med ham og hans venner i de sjove Looney Tunes spil!

Når det kommer til Looney Tunes Flash spil, har vi nogle af de bedste i verden. I denne kategori vil du finde en masse spil baseret på de klassiske tegneseriefigurer du kender og elsker, men vi har også spil, der ligner, som du måske kan lide lige så godt. Den gode nyhed er, at de er gratis at spille online, så du ikke behøver at bekymre dig om at skrabe høje omkostninger sammen bare for at spille et par videospil.
Med så mange fantastiske videospil i denne kategori, ved du måske ikke helt hvor du skal begynde. Hvis det er tilfældet, anbefaler vi at du prøver Taz Rugby. Dette fede Flash spil er med Taz, som spiller Rugby. Lyder det lidt underligt? Vent, til du begynder at spille spillet! Hvis du kan komme til slutningen af spillet, uden nogen problemer, kan få en høj score. Tweety Lad Os Indrette og Tweety's Havrengøring er to andre Looney Tunes Flash spil du kan spille online gratis. Hvis du har lidt tid til overs, og har en favorit tegneseriefigur, er du sikker på at finde noget i denne kategori. Vi finder de allerbedste spil, så du kan bruge mere tid på at spille og mindre tid på at søge efter gode spil.