Spil Stedet » Bræt og Kort Spil » Mahjong
9.1 / 10 - 9203

Mahjong

Mahjong er et populært brætspil, der stammer fra Kina. Den kinesiske filosof Confucius udviklede angiveligt dette spil for mere end 2500 år siden! Nu kan du spille det her, online. Med forskellige temaer og stilarter skal dette klassiske spil nok holde dig underholdt.

Vores Mahjong flash spil er en fantastisk måde at nyde den asiatiske strategi klassiker. Mens spillets regler er enkle, så vil du, hvis du ser ud over brikkerne, se at meget strategi er nødvendigt for at vinde spillet. Uanset om du spiller mod computeren eller andre mennesker rundt om i verden, tror vi, at du kommer til at have en fantastisk tid med dette video spil.
Til at begynde med, bør du overveje at spille Mahjong Tårn. Denne version har mange forskellige valgmuligheder. Hvis du vil prøve noget lidt anderledes - et tema Mahjong spil - så tjek Mahjong Alchemy. Hvis ingen af ​​dem lyder gode, kan du altid prøve Kæledyrsforbindelsen, som er en enklere version af spillet, der er centreret omkring brikker med forskellige katte. Uanset om du har spillet Flash Mahjong spil online før eller du leder efter noget nyt, tror vi at ​​du kommer til at finde noget, du elsker på denne side. Vi har brugt en masse tid på at indsamle de allerbedste spil baseret på denne brik strategi klassiker. Du kan spille så mange af dem som du har lyst til gratis. Det bedste er, at der ikke er nogen oprydning bagefter, og du kan starte et nyt spil, hver gang du ønsker at spille.