Spil Stedet » Spil for Piger » Makeover-spil » Make Jewels
8.3 / 10 - 1628

Make Jewels

Hvem kan ikke godt lide juveler? Disse spil konsisterer allesammen af de smukkeste juveler. Få din daglige dosis bling lige her!

Flash juvel spil er en favorit for mange mennesker, fordi de er enkle og giver ikke-voldelig underholdning. Vi har nogle af de bedste titler. Det bedste er, at du kan afspille dem helt gratis. Det betyder at du ikke behøver at bekymre dig om, hvilken et du skal vælge - for du kan spille alle vores juvel videospil online, når du vil.
Til at starte ud med, anbefaler vi Fed iPod. I dette får du lov at dække din iPod med alle mulige designs - herunder juveler. Hvad er din drømme mp3-afspiller? Dette spil vil lade dig undersøge alle mulige forskellige muligheder. Når du er færdig med det, kan du skifte til Stitch, hvilket er et niftigt spil, der er sjovt i julen. Ligegyldigt hvilken type juvel spil, du ønsker at spille, har vi noget for enhver smag. Fra make-up spil til makeover Flash spil, har vi en titel for alle slags spillere. Når du er i humør til lidt meningsløst peg og klik sjov, vil denne kategori være din bedste ven og introducere dig for en hel del fantastiske spil til at fordrive tiden med. Er du klar til at finde ud af, om man overhovedet kan få juveler nok?