Spil Stedet » Bræt og Kort Spil » Mastermind
7.6 / 10 - 548

Mastermind

Kan du knække koden i disse Mastermind spil? Sæt din logiske sans på prøve med disse klassiske spil. Alt du skal gøre er, at gætte din modstanders farvekombination og selvom det måske lyder nemt, så får du brug for alt din tænkekraft for at vinde dette spil!

kan du knække koden? vores mastermind flash spil, som du kan spille online, vil teste din hjerne. Nogle af de første puslespil er nemme, men som du skrider frem gennem spillene, vil de blive meget sværere. Kun de bedste spillere vil kunne komme hele vejen til slutningen. Vi har de klassiske versioner, men vi har også nogle tema-versioner af spillene, som du kan spille.

For eksempel er Mastermind (Harry Potter) baseret på de populære bøger og film af samme navn, mens Skønheden er baseret på den populære tegnefilm. Hvis du vil have noget lidt mere udfordrende, skal du prøve at spille Mooble. Du skal passe på, for dette spil er vanedannende. Du vil komme til at bruge lang tid på at få den højeste score. Du skal ikke sige, vi ikke advarede dig. Flash Mastermind spil er populære af en grund - De er så sjove at spille om og om igen, mens du bliver bedre. Med øvelse, kan du måske blive ved med at forbedre dig. Til fans af klassiske computer spil, at spille online gratis er fantastisk. Disse hjernevridere, vil få dig til at tænke.