Spil Stedet » Puslespil » Match Shapes
9.2 / 10 - 641

Match Shapes

Regn dig gennem disse underholdende shapematch spil. Du skal matche objekter med deres tvilling for at vinde spillet. Det kan måske lyde supernemt, men det er sværere end du tror!

For simple tankespil, er vores Flash match formerne spil sikre på at blive et stort hit. Nogle af spillene er virkelig lette, mens andre er lidt mere komplicerede og udfordrende. Du kan spille alle vores match formerne spil online gratis, når du vil have det lidt sjovt. I Gravitime skal du bruge tyngdekraften til at trække bolde sammen. Ved hjælp af en strøm eller stråle af tyngdekraft skal du forsøge at matche bolde af samme farve for at få dem til at forsvinde. De tidlige baner i dette spil er temmelig let, men det bliver meget sværere, når du går videre. Ikke mange folk vil kunne rydde alle niveauer i tiden.
I Tropical Swaps, skal du matche dyrefigurer for at score point og vinde spillet. Det er virkelig simpelt, men det er stadig masser af sjov og vanedannende. Hvis du kan lide match formerne Flash spil, kommer du til at elske ​​titlerne i dette afsnit. Du skal tømme brættet for brikker i Magic Links, før timeren løber ud. Du gør dette ved at matche formerne. Reglerne er en smule komplicerede, men efter et par runder, regner du ud, hvad der foregår, og kan forsøge at få den højeste score.