Spil Stedet » Børnespil » Memory
8 / 10 - 476

Memory

Prøv de her huskespil for at teste og måske forbedre din korttidshukommelse. Alt du skal gøre er at finde de matchende par på så få træk som muligt. Sørg for at være godt udhvilet og koncentreret, for disse spil er kun for de opmærksomme!

Hvis du har gode minder om at spille huske spil, da du var barn og vil have noget at underholde en lille en med lidt, bør vores samling af Flash Memory spil du kan spille online gøre dig glad. Vi har taget os tid til at finkæmme internettet for at vi kan en liste over de allerbedste spil i denne kategori. Uanset din alder, er vil du finde disse spil en smule udfordrende.
For yngre børn, prøv at starte med HurtigPic, som blev udformet med mindre børn i tankerne. To andre gode titler i denne kategori er Smiley Memory og Peter Plys Hukommelse. Uanset hvilket et du vælger, kan du være sikker på, at du kommer til at blive underholdt. Spil, der hjælper børn med at forbedre deres hukommelsesfærdigheder er altid en god ting, især til yngre aldersgrupper. Mens nogle af vores huske Flash spil du kan spille online, er baseret på det klassiske kortspil, er nogle variationer, der klassiske et twist. Nogle af de nyere Memory spil er endnu sjovere end originalen. Hvis du starter på et og ikke kan lide det, kan du altid komme tilbage til denne side og vælge et andet.