Spil Stedet » Puslespil » Memory Games
8 / 10 - 183

Memory Games

Prøv de her huskespil for at teste og måske forbedre din korttidshukommelse. Alt du skal gøre er at finde de matchende par på så få træk som muligt. Sørg for at være godt udhvilet og koncentreret, for disse spil er kun for de opmærksomme!

Flash Hukommelses Træning spil er populære, fordi de er i stand til at hjælpe med at forbedre hukommelsen, selvom de virker som ikke meget mere end at spille et spil. Vi har sammensat en liste over nogle af de bedste hukommelsestrænings Flash spil på ét sted. Tag et kig rundt og se, om nogle af spillene ligner noget, du har lyst til at spille.
Hvis du ikke kan bestemme dig, bør du prøve Lav Til Høj 2 til at starte med. Dette er den anden i serien, men det er en sjov måde at booste din hukommelse. Et andet populært spil er Memflex. I dette, skal du huske numre og derefter gentage dem i en bestemt rækkefølge. Mens det lyder nemt, kan det godt være noget af en udfordring. Ved at spille, kan du træne din hukommelse. For dem der ikke kan lide tal, kan Mad Hukommelse 2 give lidt mere mening. Vi advarer om, at dette hukommelsestrænings spil kan gøre dig sulten! En interessant ting at gøre, er at teste din hukommelse med tal og derefter prøve med mad, figurer eller noget andet for at se, om din score er lige god i alle spil. Med så mange fantastiske Flash spil du kan spille online, tror vi ​​du er sikker på at finde noget der kan hjælpe dig.