Spil Stedet » Klassiske Spil » Mine Sweeper
8.3 / 10 - 462

Mine Sweeper

Alle har spillet minestryger på et eller andet tidspunkt i deres liv. Siddende bag deres computer, med intet andet at foretage sig end at spille et lille spil minestryger. For det fåtal, der ikke kender spillet: Målet i minestryger er at rydde et minefelt uden at sprænge en mine. Mor dig godt!

Leder du efter de bedste Flash minestryger spil? Vi har dig dækket. Tag et kig rundt i denne kategori for at finde sjove og udfordrende spil baseret på den originale klassiker. Det bedste er, at du kan spille disse spil online gratis. Hvis du kigger rundt, vil du sikkert finde noget, der ser interessant ud. Og hvis du starter et spil og ikke kan lide det, kan du altid komme tilbage og vælge et andet.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynde, kan du prøve Armor Picross 2. Gameplayet er simpelt. Du skal bare afsløre de farvede fliser og undgå de sorte. Du får ledetråde, så du ved, hvilke der er sikre at klikke på og hvilke du bør undgå for enhver pris. Dette spil bliver vanedannende virkelig hurtigt. For noget lidt mere anderledes, anbefaler vi, Mine Rydder eller Bad Apples, der begge er gode eksempler på denne genre. Med langsom og omhyggelig overvejelse, før hvert træk, er disse spil ikke tempofyldt, men de kan tilbyde en stor udfordring for dem, der kan lide at tænke og ræsonnere. Prøv et af ​​vores minestryger Flash spil du kan spille online gratis, når du har lidt ekstra tid. Du vil ikke blive skuffet.