Spil Stedet » Sportsspil » Minigolf
8.7 / 10 - 2190

Minigolf

Tag et sjovt spil minigolf derhjemme! Hvert af disse spil har sit eget sæt udfordringer, der skal gennemføres før end du kan putte bolden. Prøv at få bolden gennem vindmøllen eller over vandet, det er ikke så let som du tror. Lige meget hvilket spil du vælger, er de alle et hole-in-one!

Mens golf er sjovt og fint for nogle mennesker, så har vi gode nyheder til fans af Flash Minigolf spil. Alt hvad du skal gøre er at tage et kig rundt på nogle af disse gode titler, vi har til rådighed til at spille online. Med en bred vifte af gameplay stilarter, har vi sammensat en samling af de bedste spil i denne genre. Hovedsageligt baseret omkring putting, lader disse spil dig tage dig tid til at line skud perfekt op.
Vi kan virkelig godt lide, at der er så mange forskellige baner, du kan spille på. For eksempel i Miniputt III, får du lov at spille på atten forskellige huller, og endda vælge farven på bolden. I Dværge-golf, på den anden side, får du stadig atten huller, men grafikken er lidt anderledes. Office Mini Golf er endnu en favorit i denne kategori. Hvis du ønsker at finde de bedste Miniature Golf Flash spil at spille online, er alt hvad du skal gøre at kigge dig omkring. Du er sikker på at finde noget, der fanger øjet. At spille mini-golf i den virkelige verden er sjovt, men hvis du ikke kan komme ud, kan du stadig have det sjovt med at spille online gratis. Ved hjælp af musen som putteren, vil du kunne line det perfekte skud op . Hvis du er heldig, kan du få et hole in one!