Spil Stedet » Bilspil » Monster Truck
8.6 / 10 - 800

Monster Truck

Kør om kap i din badass Monster Truck gennem terræn eller udfør de vildeste stunts med den! Vær den hurtigste, colleste og mest rå monstertruckkører på banen! Mine damer og herrer, start jeres motorer!

Når man taler om de bedste Flash Monster Truck spilskal du til at se nogle af de titler, vi råder over i denne kategori. Du kan spille dem alle gratis online på ethvert tidspunkt af dagen eller natten. En af de ting, vi godt kan lide ved disse spil er, at de er virkelig sjovt. Med simpelt gameplay mekanismer samt vild og skør grafik, er det nemt at blive afhængig af disse racing og Pimp My Ride spil.
I Monster Truck Curfew, skal du forsøge at komme hjem før udgangsforbud. Mens du cruiser på tværs gennem byen, vil du løbe ind i forhindringer på vejen, men fortvivl ikke, fordi du sidder bag rattet i en monster truck! Dette er et sjovt spil, der er let at spille, men svært at mestre. Tag dig god tid og se, om du kan nå hele vejen gennem spillet. En anden monster truck udfordring, er Turbo Monster Truck, som er i en hel anden retning. Du er stadig ude og køre en monster truck i dette flash spil, men du kører op og over bakker samtidig med at du skal forsøge at samle point ved at køre ind i ringe. Det lyder kompliceret, men det er nemt at spille og vil holde dig underholdt i timevis.