Spil Stedet » Puslespil » Kædereaktionsspil » Murphy
7.6 / 10 - 258

Murphy

Stakkels gamle Murphy. Alt hvad der kan gå galt, vil gå galt, det er sådan Murphys lov er. Og stakkels Murphy kan ikke holde en pause. Alting går galt på samme tid. Hjælp ham venligst ud af hans problemer, så godt som du kan!

Kender du Murphy? Hvis du gør, kommer du til at elske de spil, vi har baseret på ham. Du kender de skøre eventyr, han kan komme ud på, så du kan være sikker på, at disse spil vil levere. Målene i spillene er forskellige, men de har karakter alle kender og elsker. Vi har også spil, der ligner spil baseret på Murphy. Hvis du ønsker et godt puslespil, så prøv at spille On Vacation. Gameplayet er enkelt og let at starte på, men vi tror, ​​at en masse mennesker kommer til at elske at forsøge at løse alle de forskellige gåder i dette videospil. Det bedste er, at du kan spille dette Flash Murphy spil online gratis.

Arbejder du på et kontor? Du kommer til at kunne genkende det i Office Chaos. Ikke alle vil forstå dette spil, men for dem, der gør kan det være masser af sjov, især de senere niveauer. For noget lignende, så prøv Murphy's Dinner, som er en anden stor titel i denne kategori. For fans af Murphy, vil spillene i dette afsnit sørge for at holde dig beskæftiget i timevis. Vi har noget for alle typer spillere uanset din alder. Hvis du kan lide at tænke og bruge din hjerne, så prøv nogen af titlerne i dette afsnit.