Spil Stedet » Online Spil » Musik
8.4 / 10 - 2626

Musik

Start dit eget band med de her sjove musikspil. Spil på trommer, guitar eller klaver og skab din egen lyd. Med de her spil kan du blive en rockstjerne uden at skulle forlade hjemmets trygge rammer. Rock on!

For fans af melodier og gode tekster, vil vores Flash Musik spil få dig til at nynne med og forsøge at holde beatet. Vi har en hel del i denne kategori, med spil til alle typer musikalske gamere. Fra det grundlæggende til mere avancerede simuleringer, kan alle være sikre på at finde noget, de kan lide. Det bedste er, at du kan spille vores musik spil gratis online.
Til at starte med, kan du måske lide Punk O Matic, som lader dig at start dit eget Punk Rock band. Lyder det sjovt? Det er kanon. For noget lidt tammere, så prøv Crazy Guitar Maniac 3, som vil lade dig teste din præcision mens du forsøger at spille en melodi på en guitar og få den højeste score muligt. Jo mere du spiller, jo bedre vil du kunne spille guitar! Endelig er Spil Piano et godt musikalsk simulations spil, der vil holde dig underholdt. Med så mange af de bedste Musical Flash spil på ét sted, vil du få brug for at tage dig god tid til at gå igennem alle spillene og finde dine favoritter. Fordi de er gratis, behøver du ikke at bekymre dig om at prøve dem alle, hvis du har tid. For musikelskere, der også er gamere, er disse titler sikre på at få dig til at synge med og vrikke med foden.